Candy Castle Speelparadijs Amsterdam

Ga je een dagje weg met je kids of kleinkinderen? Wil je een onvergetelijk kinderfeestje organiseren? Of wil je een actief familie-uitje of schoolreisje organiseren? Een bezoek aan Candy Castle Speelparadijs Amsterdam is altijd een goed idee! Candy Castle is gevestigd in een recentelijk gerestaureerde, monumentale kerk. De combinatie van de speelattributen en het interieur van de gerestaureerde kerk laat een imposante indruk achter.
 
Wanneer jullie bij ons komen spelen is vooraf online reserveren bij ons niet nodig, entreetickets koop je eenvoudig aan de kassa in het park en begeleiders (ouders/ grootouders) hebben altijd gratis toegang. Wanneer je naar Candy Castle komt voor het vieren van je kinderfeestje, bedrijfsuitje of andere groepsactiviteit, dan verzoeken we je wel om vooraf online (klik op Kinderfeestjes) of telefonisch (085-0487627) te reserveren zodat wij deze onvergetelijke dag kunnen voorbereiden.

 

Het complete dagje weg voor het hele gezin

We zijn 7 dagen per week geopend, er is ruime parkeergelegenheid en gratis WiFi. Met de vele attracties voor kinderen van 1 t/m 10 jaar, goed verzorgde horecagelegenheid en scherpe entreetarieven is Candy Castle het leukste Speelparadijs van Amsterdam en daarmee het perfecte gezinsuitje. Zien we jullie snel?

Activiteiten & attracties bij Candy Castle

Speelparadijs Candy Castle is een indoor speeltuin die bestaat uit een variatie aan attracties verdeeld over diverse speelzones, waar je als begeleider goed zicht op hebt. We vinden het namelijk belangrijk dat elk kindje tussen de 1 en 10 jaar een onvergetelijke dag beleeft bij Candy Castle Speelparadijs. De speelstructuur is opgedeeld in een gedeelte dat het meest geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar en een aparte peuterzone voor kindjes van 6 maanden t/m 4 jaar. Al deze activiteiten zorgen ervoor dat de motorische ontwikkeling van elk kind op een speelse manier gestimuleerd wordt. Wanneer je op maandag- en dinsdagochtend met peuters t/m 4 jaar komt spelen, betalen ze slechts €5,95 entree. Kruipers, dat wil zeggen kindjes van 6 maanden tot 1 jaar, betalen bij ons standaard slechts €4 entree. Alle kinderen van 1 t/m 12 jaar betalen €9,99 en kunnen de hele dag vrij komen spelen, uiteraard onder begeleiding van een ouder of andere volwassene vanaf 18 jaar. Begeleiding heeft altijd gratis toegang.

Arrangementen voor groepen

Ben je op zoek naar een schoolreisje of BSO-activiteit waarbij je niet afhankelijk bent van het weer? Een origineel bedrijfsuitje in regio Amsterdam waar ook de kinderen de dag van hun leven hebben? Of een familie-uitje dat past bij elke leeftijd? Ook dan is Speelparadijs Candy Castle Amsterdam een goed idee! Boek één van onze arrangementen waarbij je compleet ontzorgd wordt of neem contact op met ons service center (085-0487627) voor het samenstellen van een op maat gemaakt arrangement.

Kinderfeestje in het leukste Speelparadijs van Amsterdam

Het is natuurlijk fantastisch om je kinderfeestje te vieren in een schone, veilige omgeving waarbij je het liefst niet afhankelijk bent van de weersomstandigheden. Bovendien moet een kinderfeestje een onvergetelijke ervaring zijn voor de jarige en de genodigden. Daarnaast wil je het liefst zo veel mogelijk ontzorgd worden zodat je ook zelf kunt genieten van deze bijzondere dag. Dan ben je bij Speelparadijs Candy Castle Amsterdam aan het juiste adres! We hebben diverse kinderfeest arrangementen samengesteld, indien gewenst inclusief eten, drinken, een feestelijk gedekte tafel en natuurlijk cadeautjes! Deze arrangementen zijn gemakkelijk online te reserveren of bel met ons service center op nummer: 085-0487627.

Reserveer hier je kinderfeestje

Adresgegevens

Erik de Roodestraat 14-16
1056 AM Amsterdam
085-0487627
contact@candycastle.nl
routebeschrijving
Indoor speeltuin en speelparadijs amsterdam | Candy Castle
 • Reserveren bso/nso
 • Reserveren gratis wifi
 • Reserveren klimaatbeheer
 • Reserveren eten en drinken
 • Reserveren peuterochtend
 • Reserveren kinderstoel
 • Reserveren halal food
 • Reserveren mobiel toegankelijk
 • Reserveren kinderfeestjes
 • Reserveren glutenvrij
 • Reserveren healthy food
Candy Castle

Ontwikkelen en spelen

Bij indoor speelparadijs Candy Castle kunnen kinderen zelf spelen in een veilige omgeving, omringd door leeftijdsgenootjes.

Candy Castle is trots dat wij de grootste, hoogste, en mooiste playzone van de Benelux bezitten. Dit volume en deze kwaliteit worden nergens geëvenaard.

Vrijwel niets is geautomatiseerd zodat de creativiteit van jouw kind optimaal gestimuleerd wordt. De verschillende speeltoestellen zorgen elk op hun eigen manier voor de ontwikkeling van het kind. Het ene voor de oefening van de evenwichtsorganen, het ander voor de ontwikkeling van de motoriek. Eén ding is zeker, kinderen kunnen volop bewegen bij Candy Castle Amsterdam.

Eten en drinken bij Candy Castle

Eten & drinken bij Candy Castle?

Wij maken zo veel mogelijk gebruik van biologische producten voor het ontbijt, lunch, borrelhapjes en veel verantwoorde snacks. 

Voordat wij Candy Castle begonnen waren wij fervent bezoekers van Indoor Speeltuinen. Het viel ons altijd op dat het leuk voor de kinderen was, maar minder leuk voor de ouders of begeleiders. Hier brengen wij verandering in door er voor te zorgen dat wij het interieur, eten en drinken, en het aanbod van goede kwaliteit is. Al ons vlees is halal.

Het meenemen en nuttigen van eigen consumpties is daarom niet nodig, en dus ook niet toegestaan.

Peuterochtend

De Peuterochtend bij Candy Castle is een ochtend vol speelplezier voor de allerkleinsten. Peuters van 1 t/m 4 jaar kunnen terecht in onze aparte Petuerspeelruimte.

Deze ruimte is ook ideaal voor groepen zoals bijvoorbeeld peuterspeelzalen of kinderdagverblijven. Uiteraard kunnen ook individuele bezoekers hier gebruik van maken.

Wanneer Peuters op maandag- of dinsdagochtend tot 12:00 uur komen spelen, betalen ze slechts €5,95 entree. Met uitzondering van de schoolvakanties. 

Per Peuter hebben er maximaal 2 begeleiders gratis toegang. 

Back to top