Het leukste gezinsuitje bij Candy Castle Amsterdam

Gezinsuitje bij Candy Castle

Staat de schoolvakantie voor de deur? Is het regenachtig weer? Of wil je simpelweg een leuk dagje weg met het gezin organiseren? Dan is een bezoek aan Indoor Speelparadijs Candy Castle Amsterdam een goed idee!

De binnenspeeltuin van Candy Castle is met name geschikt voor kinderen van 1 t/m 10 jaar. De dreumesen en peuters hebben hun eigen Peuter Zone waar ze zich in alle veiligheid kunnen vermaken op de eenvoudige attracties. De waaghalzen van 4 jaar en ouder kunnen er lustig op los ravotten in grote speelstructuur. Begeleiders verwelkomen we graag in ons sfeervolle horecagedeelte, waar je onder het genot van een kopje koffie goed zicht hebt op de speelzones om zo een oogje in het zeil te kunnen houden.

Vooraf reserveren is bij Candy Castle niet nodig, entreetickets voor de kids koop je eenvoudig bij binnenkomst aan onze kassa, begeleiders (vanaf 18 jaar) hebben altijd gratis toegang. Verder is Candy Castle Speelparadijs 7 dagen per week geopend en is er ruime parkeergelegenheid. Zien we jullie snel?

De voordelen van een uitje met het gezin naar een Indoor Speelparadijs

We weten allemaal dat voldoende intensieve beweging ontzettend belangrijk is voor de gezondheid en motorische ontwikkeling van je kind. Coördinatie, evenwicht, ontdekken, risico’s leren inschatten, vallen en opstaan, het hoort er allemaal bij. De speeltoestellen van Candy Castle zijn uitermate geschikt voor tal van beweegspelletjes. Tijdens het spelen wordt ook het aangaan van sociale contacten met andere kinderen op een natuurlijke manier gemotiveerd. En wist je dat een kind met een uurtje spelen in een Candy Castle Speelparadijs, net zoveel energie verbruikt als met 2 uurtjes voetballen? Wat daar de voordelen van zijn zullen we de meeste ouders niet uit hoeven leggen.

Kom een dagje spelen in onze binnenspeeltuin in Amsterdam!

Openingstijden

Tarieven

Back to top